Ondersteuning

Wij helpen u niet alleen met de reparatie van uw toestel, maar helpen u ook graag met diverse vragen, weetjes en handigheden over de iPhone. Mocht u een andere vraag of een suggestie hebben, dan horen we dat graag via email

Voicemail knop

Wanneer u een iPhone gebruikt in combinatie met een andere provider dan T-mobile dan werkt de 'voicemail-knop' niet. Deze kan echter zeer eenvoudig geactiveerd worden.

Activeren

  1. Ga op uw iPhone naar Telefoon, Toetsen.
  2. Type het volgende nummer in; *5005*86*1233#
  3. Druk op 'Bel'
  4. Test de voicemail knop door op 'voicemail' te drukken, voicemail wordt gebeld!

 

 Hieronder een youtube filmpje van bovenstaande handelingen.