Toestelcode kwijt

U kunt uw iPhone, iPad of iPod Touch voorzien van een toestelcode. Maar bent u uw toestelcode vergeten of uw toestelcode kwijt, dan is er geen mogelijkheid meer om in het toestel te komen. Uw iPhone, iPad of iPod dient nu via iTunes te worden hersteld. Al uw gegevens gaan hierbij verloren. Na herstel kunt u wel een eventueel eerder gemaakte reservekopie terugzetten op het toestel. Maak dus regelmatig een back-up (reservekopie) van uw iPhone, iPad of iPod Touch!

Hoe herstel ik mijn iPhone, iPad of iPod?

1.    Zorg dat iTunes op uw computer is geïnstalleerd
2.    Schakel uw iPhone, iPad of iPod uit
3.    Houdt de homeknop van uw toestel ingedrukt
4.    Koppel de iPhone, iPad of iPod aan uw computer (homeknop ingedrukt houden)
       door middel van de USB-kabel

Uw toestel laat het volgende zien (links), iTunes geeft de volgende melding (rechts)

5.    Druk op ‘OK’

iTunes laat het volgende zien

6.    Druk op ‘Herstel’, uw toestel wordt door iTunes teruggezet naar de
       fabrieksinstellingen. Al uw gegevens zijn hierbij verloren gegaan,
       waaronder ook de toestelcode.