Ondersteuning

Wij helpen u niet alleen met de reparatie van uw toestel, maar helpen u ook graag met diverse vragen, weetjes en handigheden over de iPhone. Mocht u een andere vraag of een suggestie hebben, dan horen we dat graag via email

iTunes account

Stap 1:
Ga naar het beginscherm van de iPhone en ga naar de 'App Store'.
Stap 2:
Ga naar 'Uitgelicht' (rechtsonder) en scroll helemaal naar beneden.
 
 
 
 
Stap 3:
Onderaan staat het account dat standaard is aangemeld op de iPhone.
Stap 4:
Druk op het emailadres en druk vervolgens op 'Log uit'. 
Stap 5:
Nu bent u uitgelogd en heeft u geen last meer van het oude account.