iPhone backuppen

Als u eenvoudig uw iPhone gegevens wilt backuppen, overzetten of terug zetten, volg dan de onderstaande eenvoudige handleiding;

Opmerkingen

De softwareversie van de iPhone die gebackupt wordt mag niet nieuwer (hoger) zijn dan de iPhone waar de backup op gezet moet worden. Bijvoorbeeld:
U kunt dus niet een backup maken van een iPhone met software 4.1 en deze terug zetten op een iPhone met software 3.1.3 erop.

Stap 1:
Koppel iPhone (middel usb kabel) met uw computer, en start iTunes op. iTunes zal uw iPhone automatisch herkennen en misschien zelfs gaan synchroniseren, laat dit eventueel gewoon gebeuren. Als u nu eenmaal op uw iPhone (links in beeld) klikt zult u ongeveer het volgende zien:

Stap 2:
Klik met uw rechter-muis-knop (als u een Apple en geen rechter-muis-knop? houdt dan 'Ctrl' als uw klikt) op uw iPhone links in beeld.(deze is blauw gemarkeerd in stap 1). Het volgende menu zal verschijnen:

Stap 3:
Kies voor 'Maak reservekopie' en iTunes zal beginnen met het maken van uw backup, u kunt de progressie van deze backup zien boven in iTunes, zie volgende afbeelding ter illustratie:

Stap 4:
Nadat iTunes klaar is met deze backup kunt u deze backup terug vinden in iTunes via >>voorkeuren>>apparaten. Hier kunt u zien of uw backup goed is gelukt en eventueel weer verwijderen, zie afbeelding:

Stap 5:
Na het herstellen van uw iPhone of het aankoppelen van uw nieuwe iPhone aan uw computer, geeft iTunes het volgende weer:

Stap 6:
Kies de juiste reservekopie (let op de datum, altijd handig) en druk op 'Ga door'. iTunes zal de volgende twee afbeeldingen laten zien:

Stap 7:
Uw iPhone zal opnieuw opnieuw opstarten, nu staan alle gegevens uit de back up deze iPhone!