Internetinstellingen

Uw iPhone kan op twee manieren het internet op: via Wi-Fi of via 3G. Voor die laatste verbindingsmethode is een apart data-abonnement nodig, dat u afsluit bij uw telefoonabonnement. Het instellen van uw 3G-verbinding doet u op de volgende manier:

Open ‘Instellingen en kies ‘Algemeen’ > ‘Netwerk’ > ‘Mobiel Datanetwerk’

Vul de drie velden in met behulp van onderstaande tabel;

KPN Vodafone (privé) Vodafone (zakelijk) Telfort Tmobile
APN: internet live.vodafone.com office.vodafone.nl internet internet
Username: KPN vodafone vodafone telfort tmobile
Password: gprs vodafone vodafone telfort tmobile

De meest providers werken binnen Nederland zonder deze gegevens, maar in het buitenland zijn de instellingen wel noodzakelijk.