Inpaktips

Het opsturen van uw iPhone, iPad of iPod kan best spannend zijn. iPhoneservice helpt u daarom graag een handje uw pakketje zo veilig mogelijk op te sturen. Hieronder vindt u een aantal handige tips.

Neem een stevige doos

De inhoud van uw pakket moet zo goed mogelijk beschermd zijn tegen stoten of schokken. Gebruik daarom een goede en stevige verpakking, bijvoorbeeld een doos van golfkarton. Voor waardevolle zaken kunt u een extra zware kwaliteit dubbelgelaagd karton gebruiken. Gebruikt u een oude doos opnieuw? Verwijder dan alle labels en stickers en controleer of de doos nog in goede staat verkeert.

Bescherm uw iPhone, iPad of iPod Touch

Breekbare voorwerpen, zoals een iPhone, iPad of iPod Touch, moet u extra goed beschermen. Wikkel ze in papier of golfkarton en plak dit dicht.

Vul lege ruimtes op

Leg op de bodem van uw pakket proppen papier of piepschuim. Als in uw pakket andere lege ruimtes overblijven, raden we aan deze op te vullen met oude kranten of ander zacht vullingmateriaal. De inhoud van het pakket kan dan niet gaan schuiven.

Sluit de doos goed

De sluiting moet degelijk zijn. Gebruik sterke tape in plaats van plakband of touw. U voorkomt dan dat uw zending beschadigd raakt of openscheurt. De originele verpakking en sluiting van de iPhone, iPad of iPod Touch is niet geschikt voor transport.

Plaats de juiste adressering

U dient het pakket te adresseren met het volgende adres:

PPeeters
t.a.v. Reparatie
Postbus 6276
5600 HG Eindhoven

Dit adres vindt u ook onderaan in uw opdrachtbevestiging (PDF in email), dit kunt u eenvoudig gebruiken door de strook af te knippen en vervolgens op uw verpakking te plakken. Let op! zorg ervoor dat van de buitenkant niet te zien is dat er een iPhone, iPad of iPod in uw pakketje zit. Het dichtstbijzijnde postkantoor vindt u hier. Vul uw postcode in en kies voor ‘Postkantoor van PostNL’.

Markeer als breekbare inhoud

Als u uw zending binnen Nederland verstuurt, adviseren wij u op het pakket ‘Breekbaar’ te schrijven. Ook met dit opschrift moet u uw pakket overigens stevig verpakken.

Verzeker uw pakket

Wees verstandig en stuur uw pakket verzekerd op zodat u eventuele schade of verlies tijdens vervoer altijd kunt verhalen. Verzekerd u uw pakket dan ontvangt u ook een handige track & trace code. Met deze code kunt u uw pakket volgen tijdens transport.