Gmail als Exchange

LET OP! In deze handleiding wordt er vanuit gegaan dat al uw agenda's en contactpersonen al op Gmail staan.

Stap 1:
Ga naar instellingen op uw iPhone en kies voor Mail, Contacten, Agenda.
     Stap 2:
Kies voor Voeg account toe...

Stap 3:

Kies voor Microsoft Exchange.

Stap 4:

Vul hier uw gegevens van Gmail in.

Stap 5:

Hier is gewerkt met het oude emailadres smtp.iphoneservice@gmail.com, dit is de gebruikersnaam. Vul uw gegevens in, laat domein leeg en de beschrijving mag u zelf bepalen. Druk op Volgende.

Stap 6:

Nu komt er een extra optie bij, server. Vul hier m.google.com in. Druk op volgende.

Stap 7:

Wanneer de gegevens goedgekeurd zijn kunt u aangeven welke informatie allemaal gesynchroniseerd wordt. Druk op bewaar.

Stap 8:

De gegevens zijn opgeslagen en alle informatie wordt voortaan automatisch gesynchroniseerd. U kunt hier uw instellingen aanpassen zoals hoeveel er gesynchroniseerd moet worden, standaard 3 dagen. Ook hier kunt u het account ook verwijderen.