Ondersteuning

Wij helpen u niet alleen met de reparatie van uw toestel, maar helpen u ook graag met diverse vragen, weetjes en handigheden over de iPhone. Mocht u een andere vraag of een suggestie hebben, dan horen we dat graag via email

Favoriete Apps.

 

Whatsapp

whatsapp
  Gratis sms'en met alle whatsapp gebruikers, maar niet alleen sms'en, ook mms's, filmpjes doorsturen en voice memo's eenvoudig en gratis versturen. 

prijs: €0,79
Link: iTunes

IMDB

  De database voor film en serie liefhebber. Nooit meer uren zitten te denken waar die acteur ook al weer van is. Vind het met deze app binnen enkele seconde.

Prijs: gratis
Link: iTunes 

Analytics 

  De ideale applicatie om uw Google-analytics snel en goed te monitoren. Zie eenvoudig het aantal bezoekers van een bepaalde periode!

Prijs: € 5,49
Link: iTunes

Week Cal 

  Deze applicatie voegt de ontbrekende agenda-functie toe; weekview. Uw huidige agenda applicatie werkt ook, dus u kunt beide naast elkaar gebruiken.

Prijs: € 1,59
Link: iTunes

Bankieren 

 

Een perfecte applicatie icm met uw Rabobank rekening. De app zorgt ervoor dat u altijd binnen enkele seconde alle bij- en afschrijvingen kunt zien. 

Prijs: gratis
Link: iTunes

Delivery 

  Delivery status touch, de applicatie om al uw pakketten van verschillende distributeurs eenvoudig kunt tracen. Werkt met alle grote partijen als, DHL, UPS, FEDEX, TNT en nog veel meer. De App heeft ook sync mogelijkheden naar uw ander iOS of OS X apparaten.

Prijs: € 3,99
Link: iTunes