Ondersteuning

Wij helpen u niet alleen met de reparatie van uw toestel, maar helpen u ook graag met diverse vragen, weetjes en handigheden over de iPhone. Mocht u een andere vraag of een suggestie hebben, dan horen we dat graag via email

Inpaktips


Uw iPhone, iPad of iPod opsturen per post? Wij geven u een aantal handige tips!

Toestelcode kwijt


Wanneer u uw toestelcode kwijt bent is er geen mogelijkheid meer om in uw iPhone te komen. Het enige wat u nog kunt doen is... 

Marktplaats Tips


Wilt u een nieuwe of tweedehands iPhone via Marktplaats kopen? Dit is niet zonder risico’s, waar moet u op letten? iPhoneservice helpt u graag een handje.

SMTP-server instellen


Werkt de uitgaande mail op uw iPhone of iPad niet goed? Verander dan de SMTP-server instellingen.

Voicemail knop

De voicemailknop werkt niet standaard met de verschillende providers. Activeer hem nu.

Internetinstellingen

Uw iPhone kan op twee manieren het internet op; via Wi-Fi-verbinding of via een 3G verbinding. Voor die laatste verbindingsmethode zijn instellingen nodig...

Muziek & iTunes!

Als u problemen ondervindt met het synchroniseren van muziek naar uw iPhone via iTunes, dan volgt hier de handleiding zoals wij deze aanbevelen. 

Error 1013 in iTunes

Wanneer u de foutmelding 1013 ontvangen van iTunes bij het updaten of herstellen van uw iPhone...

MMS Instellingen

Wilt u mms-berichten kunnen versturen en ontvangen. Vindt dan hier de instellingen om dit te realiseren.

iTunes account

iPhone-gebruikers hebben moeite met het verwijderen van het iTunes account. Het emailadres blijft maar terug komen, zie hier om uit te loggen.

iPhone backuppen

Als u eenvoudig uw iPhone gegevens wilt backuppen, overzetten of terug zetten...

Gmail als Exchange

Exchange is een dienst van Microsoft en wil niet meer zeggen dan mail, contacten en agenda samen op een server. Stel Gmail in als exchange via deze handleiding.

Favoriete Apps.

iPhoneService.nl is zelf natuurlijk ook groot liefhebber van de iPhone en de daarbij behorende Applicaties. Welke Applicaties gebruikt iPhoneService.nl zelf. Zie hier een selectie van nuttig apps.

Garantiebepalingen

iPhoneService.nl hanteert standaard 2 maanden garantie op de vervangende onderdelen, dit is zelfs uit te breiden naar 6 maanden.

Handleidingen

Bent u er nog niet helemaal uit hoe de iPhone werkt? Dan vindt u hier oa ook de officiële handleiding van Apple. Let wel, deze is 236 paginas groot.