iPhone reparatie | Betaalbare prijs, snelle service

 

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone 5

iPhone 4s/4

iPhone 3Gs/3G

iPhone 5c reparatie | iPhoneService.nl  lisanne is een lieverd!

 


Is het glas van uw iPhone gebroken of heeft u een ander defect? Wij helpen u graag uw telefoon weer zo goed als nieuw te maken.

  • Kies daarvoor de service die bij u past,
  • reparatie kan per post of op afspraak in Eindhoven.
  • iPhoneservice hanteert een standaard garantietermijn van twee maanden op de vervangen onderdelen.

Het aanmelden van uw toestel kan eenvoudig online. Na aanmelding ontvangt u automatisch een email met daarin alle benodigde informatie om de opdracht zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Klik op de betreffende iPhone om uw reparatie direct aan te melden. 

 

Repareer mijn iPhone nu!

 

Wat gaat het kosten?

Alle mogelijke reparaties zijn terug te vinden onder 'tarieven' op onze website. Zo weet u altijd vooraf wat het gaat kosten. Worden er tijdens onderzoek andere gebreken geconstateerd, dan ontvangt u altijd eerst een prijsopgave.

Wordt uw schade verzekerd? Dan kan het zijn dat uw verzekeringsmaatschappij graag eerst een offerte ontvangt. Dit is geen probleem. U kunt uw toestel dan het beste even aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een opdrachtbevestiging in PDF. Deze PDF kunt u gebruiken om de kosten met uw verzekeraar te communiceren. Klik hier voor meer informatie op onze website.

  

Zakelijke reparaties

Zakelijke klant?

iPhoneservice heeft veel ervaring met particulieren maar heeft ook voor u als zakelijke gebruiker of beheerder een geschikte oplossing: de Zakelijke Portal. Hier kunnen meerdere toestellen tegelijk worden aangemeld, worden kortingspercentages automatisch doorgevoerd en worden reparaties snel uitgevoerd zodat u en/of uw werknemers weer snel online en mobiel zijn. Klik hier om nu een account aan te maken.

 

Referenties van onze klanten

Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en zijn altijd benieuwd naar de ervaringen van onze klanten. Velen gingen u al voor en inmiddels heeft iPhoneservice al honderden positieve referenties. Alle referenties kunt u bekijken op onze website. Hieronder vindt u alvast twee willekeurige referenties.

Dennis Leeuwen

Iphone 6 was in het water gevallen en deed niets meer, Iphoneservice heeft hem weer aan de praat gekregen, helemaal blij want alle fofo's zijn in tact gebleven. Top!

Jos van Kesteren

Duidelijk, goed en snel. Frontglas was gebarsten en weer perfect opgelost door iPhoneService.nl.