iPad Scherm stuk? | Professionele iPad reparatie met garantie!

 

iPad Scherm Reparatie

Uw iPad laten vallen en het glas stuk? Dan bent u bij iPhoneService aan het juiste adres! iPhoneService repareert al jaren de producten van Apple tot groot genoegen van haar klanten. De iPad reparaties worden uitgevoerd door professionals en kapotte onderdelen worden deskundig vervangen door originele nieuwe onderdelen en dit zonder reparatie sporen. Op de iPad scherm reparatie geeft iPhoneService standaard 2 maanden garantie met de optie dit te verlengen tot een half jaar voor slechts €34,95.

Een iPad reparatie bij iPhoneService is betrouwbaar en duidelijk. Hoe de procedure werkt kunt u hieronder in 5 stappen zien.  

iPad mini

iPad 3

iPad 2

iPad 1

iPad mini reparatie | iPhoneService.nl iPad 3 reparatie | iPhoneService.nl iPad 2 reparatie | iPhoneService.nl iPad 1 reparatie | iPhoneService.nl
Reparatie
Tarieven
Referentie
Reparatie
Tarieven
Referentie
Reparatie
Tarieven
Referentie
Reparatie
Tarieven
Referentie

 
De werkwijze van iPhoneService in 5 stappen: 

1. 
Kies uw iPad - U kiest hier boven uw iPad uitvoering.
2.
Selecteer opties - U vinkt het probleem aan en eventuele optionele dingen (beschermfolie, headset, etc.)
3. 
U kiest voor de 24 uur- of week service en verstuurd uw iPad - U ontvangt een email met daarin een opdrachtbevestiging en informatie over hoe u uw iPad het veiligst kunt versturen.
4.
iPad wordt geïnspecteerd en gerepareerd - Bij ontvangst van de iPad wordt de opdracht in behandeling genomen, hierover ontvangt u een mail met tevens de factuur. Mocht het probleem anders zijn dan omschreven dan krijgt u altijd eerst een nieuwe prijsopgaaf voordat de iPad gerepareerd wordt (zo komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan)
5.
iPad wordt verzekerd retour gezonden - Zodra de iPad in behandeling is genomen wordt de betaling geverifieerd en de iPad met garantie en verzekerd retour gezonden.

Repareer mijn iPhone nu!

Overige iPad Reparaties

Zoals hierboven is aangegeven kent iPhoneService reparaties voor elke iPad, of je nu over de eerste versie iPad 1 of de nieuwste iPad 3 beschikt, iPhoneService repareert hem! Naast de meest voorkomende reparatie bij de iPad, het frontglas vervangen zijn er ook meerdere reparaties als het vervangen van de accu, touch werkt niet, aan/uit knop werkt niet, etc. mogelijk. Mocht u probleem er niet bij staan dan vragen wij u ons uit te dagen om eerst de schade in kaart te brengen en indien mogelijk de iPad te repareren.  

iPad Reparatie bij iPhoneService, waarom?

 

Inmiddels zijn enkele duizenden klanten u voorgegaan. Hieronder leest u een paar willekeurige ervaringen:

Dennis Leeuwen

Iphone 6 was in het water gevallen en deed niets meer, Iphoneservice heeft hem weer aan de praat gekregen, helemaal blij want alle fofo's zijn in tact gebleven. Top!

Jos van Kesteren

Duidelijk, goed en snel. Frontglas was gebarsten en weer perfect opgelost door iPhoneService.nl.