Informatie

Zakelijke klanten


Voor vaste klanten heeft iPhoneservice een zakelijke portal ontwikkeld. Bent u zakelijke gebruiker of beheerder en heeft u veel iPhones of iPads in beheer, dan krijgt u te maken met defecten aan deze toestellen. Deze reparaties kunt u snel en professioneel door iPhoneservice laten uitvoeren. We hebben veel ervaring met de particuliere markt en hebben nu ook voor de zakelijke markt een perfecte oplossing. Reparaties worden snel en professioneel uitgevoerd zodat u en/of uw werknemers weer snel online en mobiel zijn!

iPhoneservice Zakelijk biedt u:

  • Snelle reparatie
  • Eenvoudig aanmelden van meerdere toestellen tegelijkertijd
  • Een eigen account
  • Kortingsmogelijkheden vanaf 50 reparaties per jaar
  • Betalen op rekening
  • Geen extra kosten maar toch de snelle service (1 tot 2 werkdagen)

Heeft u als bedrijf ook interesse? Neem dan contact op via zakelijk@iphoneservice.nl

 

   

Zakelijke partners

 

High Tech Hilversum

Deze Apple Reseller uit Hilversum is gespecialiseerd in Apple producten, professional audio en software- en network oplossingen. Als zakelijke partner van iPhoneservice hebben zij voor hun klanten een snelle en betrouwbare oplossing voor reparatie van de iPhone, iPad en iPod.

   

GSM Track

Sinds 2002 actief en is met meer dan 3.800.000 unieke bezoekers per jaar een van de grootste spelers op de Nederlandse markt. GSM track is qualified dealer van alle netwerken en 100% onafhankelijk dus altijd het beste advies.

   

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM)

VGGM is een complete hulpverleningsorganisatie voor Brandweer en Volksgezondheid (Ambulancehulpverlening en Gemeentelijke GezondheidsDienst) voor de veiligheidsregio Gelderland-Midden. Sinds enige tijd is VGGM zakelijke klant bij iPhoneservice. Door middel van een eigen account kunnen zij gemakkelijk meerdere toestellen aanmelden en hebben zij de toestellen door snelle reparatie binnen enkele dagen weer terug.