Informatie

Reparatie op afspraak


Kunt u uw toestel niet te lang missen en bent u toch in de buurt van Eindhoven? Dan kunt u kiezen voor reparatie op afspraak en gebruik maken van de 1uur-service.
 

1uur-service

Kiest u voor de 1uur-service dan komt u uw iPhone 5, iPhone 4S of iPhone 4 persoonlijk bij ons afgeven. Terwijl u geniet van de gezellige binnenstad van Eindhoven gaan wij aan de slag met uw gebroken frontglas/achterkant, defecte homeknop of andere defecten. En na een uurtje komt u uw gerepareerde iPhone weer ophalen. Reparaties waarbij 1uur-service helaas niet mogelijk is, worden tijdens het aanmelden automatisch door iPhoneservice aangegeven.

 

 

     

Aanmelding & informatie

Aanmelden van uw iPhone reparatie kan door middel van 4 eenvoudige stappen. Bij stap 3 kunt u kiezen voor 1uur-service en een gewenste datum en tijd inplannen voor het afgeven van uw toestel. De extra kosten voor deze service bedragen € 19,95. Na aanmelding ontvangt u de orderbevestiging per email. In deze email vindt u ook alle benodigde informatie voor uw reparatie op afspraak.

 

Ontvangst & behandeling

U komt uw defecte iPhone persoonlijk afgeven aan ons adres in Eindhoven. Na ontvangst controleren wij uw toestel altijd eerst op eventuele andere gebreken. Het kan daarom handig zijn tijdens reparatie een andere telefoon op zak te hebben zodat wij u altijd kunnen bereiken.

 

Reparatie & betaling

Na een uurtje komt u uw iPhone gerepareerd en wel ophalen. U ontvangt hierbij van ons zowel digitaal als schriftelijk de factuur van reparatie. De betaling dient direct contant te worden voldaan. Na slechts een uurtje gaat u weer op pad met een zo goed als nieuwe iPhone!